Konference om brobygning – Om de gode resultater med at få flere unge i uddannelse

Konference om brobygning: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling afholdt den 25. februar en stor konference om brobygning. Her kan du læse mere om konferencen og finde materiale fra dagen.

Den 25. februar 2016 afholdt Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering en konference om brobygning. Brobygning er en uddannelsesrettet indsats ude på landets erhvervsskoler, der skal hjælpe ledige unge i gang med en ordinær uddannelse.

Konferencen havde til formål at formidle effekterne af brobygningsforløb og bidrage med viden om og inspiration til det gode brobygningsforløb.

Konferencen pegede også fremad og introducerede målsætningen om at sprede brobygning til flere af landets kommuner, så endnu flere unge kan få glæde af de virksomme forløb. Dagen bød på oplæg fra både beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby samt evaluatorer af videnspiloten Brobygning til Uddannelse. Derudover fortalte kommuner og erhvervsskoler om deres erfaringer med at etablere gode brobygningsforløb og samarbejder mellem kommune og erhvervsskole, og et par unge brobyggere gav tillige et indblik i, hvad brobygning havde betydet for deres fremtid.

Nysgerrig? Læs oplæg fra konferencen her

Billede af undervisningsminister

Billede af beskæftigelsesminister